Smile

Voorgaande producties.

belstaff leather jackets | canada goose v?st | parajumpers salg | outlet moncler | canada goose schweiz

Around the World

Klik hier voor het programmaboek Around the World (het laden kan enige minuten duren).

The Dream of Gerontius
foto's:

recensie:

De officiële website van The Dream of Gerontius: www.gerontius.nl.

Klik hier voor het programmaboek The Dream of Gerontius (het laden kan enige minuten duren).

Reacties naar aanleiding van The Dream of Gerontius:
"Een uitzonderlijk mooie belevenis" - projectkoorlid
"Een voorrecht deel te mogen nemen aan dit project" - orkestlid
"Ik heb met erg veel plezier gezongen in jullie fantastisch georganiseerde productie" - soliste Jos?Scholte
"De reis van Drachten naar Leiden méér dan waard!" - bezoeker
"Een productie met passie gemaakt, hét concert dat wij de laatste tijd hebben bezocht - Haagsch Impresariaat
"Een enorme prestatie" - Lidy van der Spek (Leidsch Dagblad)
"Jullie waren 'het geschenk uit de hemel' die dit hebben mogelijk gemaakt" - dirigent Hans van der Toorn
"Absoluut een feestje!" - koorlid

De 9 Muzen

Klik hier voor het programmaboek De 9 Muzen (het laden kan enige minuten duren).

Hollands Glorie

Klik hier voor het programmaboek Hollands Glorie (het laden kan enige minuten duren).

Persbericht:
"Op zondag 21 juni 2009 vonden in de Rijswijkse Schouwburg twee voorstellingen plaats van balletstudio Carina Verzijl uit Den Haag. In een tweemaal tot de nok gevulde grote zaal konden de bezoekers genieten van een wervelende show met als thema Hollands Glorie. Allerlei zaken die Nederland zo speciaal maken, passeerden de revue: de zee, de molens, delftsblauwe poppetjes, Ot en Sien, het koningshuis, en zo meer. In totaal bijna 400 leerlingen dansten de sterren van de hemel, van vertederende 4-jarige tulpjes tot danseressen die een indrukwekkende ode brachten aan Anne Frank, en de musicalklas die een hilarische auditie voor de X-factor neerzette.

Aan de voorstellingen zijn maanden van intensieve voorbereiding voorafgegaan. "Maanden van veel koffie en weinig slaap", zegt Regina Scholte, eigenaresse van de balletstudio. Maar zowel leerlingen als docenten genoten ervan met volle teugen en het resultaat op 21 juni mocht er zijn: een professioneel opgezette productie met bruisende choreografieën en oogstrelende kostuums, die niemand had willen missen."

The Ticking Sound of Time
foto's: